Familia Naudi, 50 anys d'hosteleria

NAUDI

Un cognom arrelat al poble de Soldeu i a l'hosteleria

3 generacions dedicades al negoci de la hosteleria, que amb el pas del temps han vist néixer i créixer l'estació de Soldeu - El Tarter.  Els seus inicis es remunten abans dels anys 60, quan la Rosa, amb el seu petit establiment "la chaumière" (actualment la pizzeria l'Avet) cuinaba àpats. L'Hotel Naudi és l'Hotel insigna del grup, fa més de 50 anys que es dedica a crear i compartir experiències. Està situat en un entorn estratègic, a peu de pistes del sector Soldeu de Grandvalira i de fàcil accés. l'Hotel, ha estat al llarg dels anys un punt de parada obligatòria tant per viatgers com per fer un bon àpat i gaudir de les vistes.

Fogons amb ànima pròpia

La cuina, el cor de casa nostra

No tan sols ens caracteritzem com a Hotel sinó també com a restaurant. Ens agrada la bona gastronomia i per això, treballem per oferir-vos una bona sel·lecció de plats que comparteixen entre sí: la base de la bona materia prima i el carinyo que hi posem en la seva elaboració.

Les nostres habitacions

No les imaginis, prova-les!

Com a casa enlloc, això és cert. Però, i si mirem de donar-te el màxim confort i caliu per a que et sentis ben a gust? Les nostres habitacions tenen l'imprescindible per a que puguis gaudir de la teva estada amb nosaltres.

El cap de casa

Les nostres suites

3 ambients amb personalitat pròpia. Situades sota el cap de casa i decorades amb molt d'amor, cadascuna d'elles és diferent i tenen el seu encant únic.  "Marc, Mia i Oli", les nostres suites. Darrera de cada suite, de cada nom, s'amaga una petita gran història que les fa úniques.