Restauració Naudi

La restauració forma part de l'ADN de la família Naudi.

Els orígens del negoci familiar els trobem als fogons... per aquest motiu, en aquesta nova etapa del Naudi, s'ha volgut recuperar part de les arrels del negoci fent especial ènfasi, a una acurada i sel·leccionada oferta gastronòmica.

Plats tradicionals que combinen els sabors de tota la vida amb tocs actuals que li donen vida a les nostres propostes.

Una variada sel·lecció de productes crus, llaunes, arrossos, graella...

Un ambient acollidor, on combiu en harmonia el restaurant amb la sala d’estar, per sentir-se com a casa.

Us hi esperem!

Fes la teva reserva amb antel·lació trucant al Tel. (00376) 739300

 

* Per grups de 10 o més persones, sol·liciti informació prèvia 

 

 

 

Gastronomia d'alçada

Oferta gastronòmica amb productes locals i de proximitat. Un ventall de propostes que combinen tradició i modernitat. Al Naudi trobaràs una oferta de qualitat per gaudir-la en cada moment del dia i en els nostres diferents ambients: La cafeteria, el restaurant panoràmic, el buffet  i la terrassa.
 

Un plaer per a tots els sentits...

Maison Ruinart & Hotel Naudi

Acompanya el teu àpat, fes un brindis en una ocasió merescuda o simplement, deixa que les bombolles de Ruinart t'acompanyin quan tu vulguis.

Treballem per fer realitat els teus somnis

ESDEVENIMENTS A MIDA

Aniversaris, batejos, comunions, casaments, coffee breaks, corporates d’empresa… al Naudi treballem per oferir les millors propostes persolanitzant cada celebració per a que sigui única i a gust del client.

Comptem amb diferents espais per a la seva realització: Terrassa, restaurant panoràmic amb o sense exclusivitat, restaurant planta inferior i un menjador privat.

Per a més informació i pressupostos pot fer-ho a través del formulari de Contacte o enviant un email a booking@hotelnaudi.com.

Galeria